OTTO-AL General Construction  
Welcome !

Mirese erdhet ne faqen tone online shpresojme qe do te merrni informacionin qe deshironi per me shume na kontaktoni nepermjet telefonit ose hajdeni na vizitoni ne adresen e shkruar stafi i OTTO-AL ju pershendet dhe ju uron nje dite te mire 


 

Kjo faqe eshte nen ndertim ju falenderojme per mire kuptimin.Sign Guestbook  View Guestbook 
--------

OTTO-AL General Construction
Rruga "Elbasanit"
Pall. Poshtė Fakultetit Gjeologji-Miniera
Tirana, Albania
Phone&Fax: +355692331712
Email: ottoal@albaniaonline.net
Site Powered By
    OTTO-AL GeneralConstruction
    Online

Make your own free website on Tripod.com